Къде са истинските мъже

В разговор млади, неомъжени момичета все по-често споделят: «Какво се случва в съвременния свят? Къде отидоха всички мъже?»

За радост, всички мъже са на Земята, живи и здрави, и всичко им е наред. А какво се случва с жените? Ето това е въпросът.

Ако подходим логично, какъв е мъжът преди да порастне? Младеж. А преди това? Тинейджър. А преди това? Дете. А преди това? Бебе, родено от майка. Кой през всичките тези години от бебе до мъж възпитава момчето? Майката, тоест, жената. И на кого трябва да зададем въпроса «Къде са истинските мъже?». Разбира се, на жените.

Един пример. В обществения транспорт на големите градове често могат да се видят пухкави момчета, които седят отпуснати и дъвчат fast food, докато техните майки или баби стоят прави, с чанти, до тях. Как мислите, до какво ще доведе това в бъдеще? В какви мъже ще се превърнат тези момчета?

Често майки казват: „Не ми трябва помощ, аз сама ще го направя!” Те изразходват всичките си сили и жертват себе си, като по този начин постепенно превръщат синовете си в инфантилни същества.

От друга страна, колко много жени днес унижават, обвиняват, критикуват мъжете си, вместо да ги вдъхновяват и подкрепят. И колко много жени отблъскват мъжете в живота си, поради „ тяхната непотребност”.

Да, много неща се случиха през последните десетилетия. Жените и мъжете смениха ролите си. Днес вече не е рядкост съпругата да изкарва парите в семейството, а съпругът да готви, да чисти жилището и да прибира децата от училище. Жените направиха това със собствените си ръце. Безсмислено е да се обвиняват мъжете.

Искате ли да живеете с истински мъж?

Започнете със себе си!

Станете истинска жена!

Това е единствената ефективна рецепта, други не съществуват.

Scroll to Top