„Интуитивният ум“

intuitivniat-umЮджийн Садлър-Смит е професор по мениджмънт и организационна психология в Университета в Съри, Великобритания. Основна тема на неговите изследвания е ролята на интуитивните съждения в процеса на вземане на решения в сферата на мениджмънта и лидерството. Юджийн Садлър-Смит е автор на няколко книги. Резултатите от неговите изследвания в областта на интуицията са представяни в списание TheTimes и по радио BBC.

Тази книга ще ви помогне:

  • да съчетаете аналитичното мислене и интуицията;
  • да успеете в обучението, бизнеса и личния живот;
  • да вземате правилни решения в сложни и свързани с дефицит на време ситуации;
  • да развиете своя мозък;
  • да се превърнете в лидер.

„Вашата интуиция е мощен евристичен двигател, който постоянно се усъвършенства на базата на натрупания опит. „Интуитивният ум” е увлекателна и много полезна книга, с помощта на която вие ще се научите максимално да използвате своята интуиция, да вземате най-добрите решения днес и да предвиждате бъдещето! Зигмунд Фройд и Карл Юнг със сигурност биха я одобрили.”

Стив У. Мартин, автор на книги

Heavy Hitter Sales Psychology: How to Penetrate the C-Level Executive Suite and Convince Company Leaders to Buy

 

„С времето ние разбираме, че аналитичното мислене може единствено да ни води в зададената посока. В тази важна книга Юджийн Садлър-Смит отделя необходимото внимание на другия начин на мислене – интуитивния – и ни напомня, че лидерството е изкуство, а  не само наука.”

Синди Фуками, професор по мениджмънт от Университета в Денвър, САЩ

 

„Тази появила се навреме, добре обмислена и достъпна книга премахва тегнещия върху интуицията мрак и дава практически съвети, които ни помагат да решаваме сложни проблеми.”

Себастиян Бейли, директор „Глобални продукти”, TheMindGym

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *