Какво е любов – позицията на мъжете

Когато един мъж обича, той заявява на глас „Моя е….”. Горд е, че до него е  ЖЕНАТА и изпраща сигнали към другите, че има сериозни намерения. И всеки друг мъж разбира, че трябва да спазва това предупреждение -„Забранено!”

Когато един мъж обича, той се грижи. Полага всички необходими усилия да осигури любимата жена и семейството.

Когато един мъж обича, той поема отговорност за безопасността и сигурността на тези, които са му скъпи. За всеки мъж можем да кажем, че никой не смее да навреди на неговото семейство. В противен случай, извършителят го чака възмездие.

Всичко това за мъжете означава ЛЮБОВ.

А какво очаква в замяна от жената?

За мъжа е важно да се чувства специален. Той се нуждае от подкрепата и разбирането, че семейството му има нужда от грижите му, и че, високо се ценят неговите усилия. Затова иска да чуе думи на благодарност: «Скъпи, как мина деня ти? Уморен ли си? Ти толкова много правиш за нас!» Това му позволява да покорява нови висоти.

Мъжът цени лоялността. Той знае, че любовта на жената до него е толкова силна, че тя не мисли за друг. И е предана докрай на своя мъж.  Любовта на жената е всеобхватна, чувствена, добра; в нея има много романтика и нежност. Но за мъжа, любовта означава преданост! И в скръб и радост, и в богатство и бедност, както се казва…..Без значение какво се случва, жената остава с него. Тя му е подкрепа; от нея мъжът черпи нови сили.

Женското тяло е източник на мъжката любов. Мъжът се нуждае от физическа връзка с жената, която обича, докато за жената е по-важна емоционалната връзка. За мъжа тези отношения са доказателство, че жената му е вярна и предана.

Всички постижения и материални ценности, към които се стреми и придобива мъжа, са подчинени на една цел: да бъде заедно с любимата жена, по-скъпа от всички награди и победи.

Scroll to Top